Hotsjietonia

De opkomsten van de Bevers spelen zich af in het dorp  Hotsjietonia. In dit dorp wonen een heleboel veschillende mensen. Samen met "stuiter" kunnen de Bevers een hele hoop lol beleven in het dorp.
Stuiter is een Bever van 6 jaar en hij speelt de hoofdrol in alle beververhalen. Stuiter is altijd vrolijk, actief en dol op spelletjes. Hij is voor iedereen een echte vriend en ook altijd erg enthousiast, soms zelfs een beetje tè. Hij gaat samen met de bevers op bezoek bij iedereen in Hotsjietonia.


Er zijn ook vele andere figuren die wel eens langs kunnen komen. Zo heb je: Professor Plof die altijd bezig is met proefjes en Rozemarijn die graag kookt en vaak in haar tuintje te vinden is. Bas Bos die alles van de natuur weet en Rebbel die heel veel praat en slecht geheimpjes kan bewaren. Stanley Stekker is heel erg technisch en Noa die heel sociaal is en veel vrienden heeft. Sterre en Steven Stroom zijn broer en zus. Sterre houdt heel veel van kamperen en Steven zet graag speurtochten uit. Als laatste heb je nog Keet en Fleur Kleur. Keet is een tiener die dol is op schilderen, Fleur is de moeder en is heel goed in verhalen vertellen.

Powered by SiteSage